Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر «محمد سلیمان‌نژاد» روز سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه متقاضیان می‌توانند در آزمون ورودی سال ۱۳۹۹ این رشته را انتخاب کنند، افزود: هم اکنون هفت هزار دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در ۱۳۶ رشته تحصیلی در دانشگاه اراک به عنوان دانشگاه جامع استان مرکزی به تحصیل اشتغال دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: فعالیت گروه مهندسی برق از سال ۱۳۸۸ با پذیرش دانشجو در رشته مهندسی برق گرایش قدرت و مخابرات آغازشده‌ است.

 معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اراک خاطرنشان کرد: ۲ گرایش سیستم‌های قدرت و الکترونیک قدرت و ماشین‌های الکترونیکی در مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی برق تا پیش از اخذ مجوز گرایش کنترل از سوی شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی در این دانشگاه فعال بوده است.

دکتر سلیمان‌نژاد افزود: ۲۴ دانشجو در رشته مهندسی برق گرایش سیستم‌های قدرت و ۳۷ دانشجو در گرایش الکترونیک قدرت و ماشین‌های الکترونیکی دوره کارشناسی ارشد رشته مهندسی برق دانشگاه اراک به تحصیل اشتغال دارند.

وی ادامه داد: با کسب مجوز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی برق، گرایش کنترل زمینه تحصیل هشت دانشجو در نوبت روزانه و سه دانشجو در نوبت شبانه دانشگاه اراک فراهم شد.

دانشگاه اراک با ۱۳۰ رشته تحصیلی دارای ۳۰۰ عضو هیات علمی است.

دانشگاه اراک یکی از دانشگاه‌های بزرگ ایران و دانشگاه دولتی شهر اراک زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

این دانشگاه تاکنون بیش از ۴۱ هزار دانش آموخته داشته‌ و موقعیت مکانی این دانشگاه به گونه‌ای است که به ۲ دانشگاه مجزا، در ۲ پردیس دانشگاهی تقسیم شده‌ است.

برچسب‌ها اراک استان مرکزی دانشگاه اراک وزارت علوم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اراک استان مرکزی دانشگاه اراک وزارت علوم اراک استان مرکزی دانشگاه اراک وزارت علوم رشته مهندسی برق کارشناسی ارشد دانشگاه اراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۷۴۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو هیأت علمی دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد

حسن هاشمی پور عضو هیأت علمی دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان در سال ۱۴۰۳ به عنوان استاد نمونه کشوری انتخاب شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حسن هاشمی پور متولد ۱۳۵۰ در رفسنجان است که مقطع کارشناسی در رشته مهندسی شیمی در دانشگاه تهران و مقطع کارشناسی ارشد و دکترا در رشته مهندسی شیمی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر را گذرانده است.

وی استاد تمام رشته مهندسی شیمی بوده که دارای سابقه تدریس ۲۳ سال در دانشگاه‌های شهید باهنر کرمان و، ولی عصر (عج) رفسنجان است.

حوزه تخصص وی سینتیک شیمیایی و جداسازی مواد در قالب پژوهش‌های تجربی و ریاضی با تاکید بر فناوری نانو است که نتایج این تحقیقات چاپ حدود ۱۰۰ مقاله در مجلات معتبر ملی و بین‌المللی، یک ثبت اختراع بین‌المللی، یک کتاب با ناشر بین‌المللی و دو کتاب با ناشر ملی است.

دیگر خبرها

  • افزایش رشته‌های مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • تمدید مهلت ثبت‌نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
  • مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور تمدید شد
  • عضو هیأت علمی دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری
  • ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شهرکرد
  • فراخوان جذب دانشجوی دکتری در پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی
  • صدور مجوز برای تأسیس ۵ کارگاه صنایع‌دستی در آبدانان ایلام