Web Analytics Made Easy - Statcounter

جایزه علامه طباطبایی از سوی بنیاد ملی نخبگان به پروفسور گئورگ قره پتیان استاد رشته مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر اعطا شد. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، در آئین تقدیر از برگزیدگان پنجمین دوره جایزه علامه طباطبایی از ۱۹ نفر از استادان برجسته کشور به عنوان برگزیده جایزه با اهداء لوح و جایزه تجلیل شد که در این مراسم پروفسور گئورگ قره پتیان استاد رشته مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز جز برگزیدگان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آئین تقدیر از برگزیدگان پنجمین دوره جایزه علامه طباطبایی توسط بنیاد ملی نخبگان ۲۸ آبان ماه با حضور دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور و رییس بنیاد ملی نخبگان، حجت‌الاسلام مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی، ولی فقیه در دانشگاه‌ها و جمعی از اساتید برجسته دانشگاهی برگزار شد.
جایزه علامه طباطبایی جایزه‌ای است که به اساتید ممتاز و محققان برجسته کشورمان در تمام رشته‌های علوم توسط بنیاد ملی نخبگان اعطا می‌شود.
برگزیدگان پنجمین دوره این جایزه اساتید رشته‌های فیزیک، مهندسی صنایع، مهندسی عمران، سم‌شناسی – فارماکولوژی، پزشکی، زیبایی شناسی و علوم هنر، مدیریت، علوم اقتصادی، روانشناسی، مهندسی متالوژی، ژنتیک، گوارش، مهندسی برق، ریاضی، علوم دامپزشکی – جراحی، شیمی، کشاورزی و داروسازی بودند.
در میان ۱۹ برگزیده این جایزه، تنها ۴ نفر از رشته‌های مهندسی بودند و در رشته مهندسی برق نیز تنها پروفسور قره پتیان به عنوان برگزیده انتخاب شدند.
پروفسور قره‌پتیان تاکنون بیش از ۱۲۰۰ مقاله تدوین کرده شده است که بیش از ۷۰۰ مقاله وی در کنفرانس‌های بین‌المللی داخل و خارج کشور ارائه شده و بیش از ۴۰۰ مقاله علمی پژوهشی و ISI وی نیز در مجلات معتبر داخل و خارج کشور چاپ شده است.
این استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دارای ۱۵ کتاب تالیف و ترجمه است و همچنین وی ۲۵ طرح را نیز به اختراع رسانده‌اند.
وی در سال ۹۷ به عنوان استاد برجسته مهندسی برق کشور از سوی فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران و پژوهشگر برگزیده کشوری در گروه فنی مهندسی از سوی وزارت علوم تحقیقات و فناوری انتخاب شده است.
با استناد به پایگاه استنادی طلایه داران علم تامسون رویترز (ISI-ESI) پروفسور قره‌پتیان در زمره یک درصد برتر دانشمندان و نخبگان علمی جهان قرار گرفته است.
همچنین وی در سال ۱۳۹۶ با توجه به میزان بالاترین استنادات ثبت شده در سامانه SciVal السویر به عنوان پژوهشگر برتر ایران منتخب انجمن انرژی ایران (IEA) معرفی شده است.
رتبه ۱ گرنت پژوهشی اساتید دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سال‌های ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۸، پژوهشگر برتر ایران منتخب انجمن مهندسین برق و الکترونیک ایران (IAEEE) در سال ۱۳۸۹، استاد نمونه کشور منتخب وزارت علوم تحقیقات و فناوری در سال ۱۳۸۷، برنده بورس تحقیقاتی اساتید ارائه شده از سوی DAAD در تابستان سال‌های ۱۳۷۹ و ۱۳۸۲ از دیگر افتخارات علمی و پژوهشی این استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر بوده است.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه امیرکبیر جایزه علامه طباطبایی پژوهشگر برتر دانشگاهی استاد دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۷۵۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد 2 موافقت‌نامه تحقیقاتی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا رهایی، سرپرست دانشگاه امیرکبیر در مراسم بزرگداشت روز استاد این دانشگاه با تبریک این روز خاطرنشان کرد: طی ۷۰ سال گذشته یعنی از زمان تاسیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با موفقیت‌های بزرگی در حوزه‌های مختلف از جمله پروژه‌های بزرگ صنعتی، ارتباط با صنعت و تربیت دانش آموختگانی که هر کدام در اقصی نقاط کشور نقش آفرین بودند و توانستند مدیریت‌های بزرگی را شکل بدهند و موفقیت‌هایی را برای بخش‌های مختلف صنعت ایجاد کنند، مواجه بودیم که همه این موفقیت‌ها مرهون زحمات اساتید است.

وی تصریح کرد: تلاش اساتید در تربیت دانشجویان و سایر موارد بسیار باارزش است همچنان که  در بیان بسیاری از بزرگان و رهبرانمان در این زمینه نکات دقیقی گفته شده است. در این رابطه مقام معظم رهبری  فرمودند: تشکیل هویت نسل جدید به دست معلم است و نقشی پر رنگ‌تر از نقش خانواده و پدر و مادر. یا در بیانی دیگر می‌فرمایند؛ اگر همه آفرینش برای معلم درود می‌فرستد برای این است که معلم علم را در اختیار متعلم قرار می‌دهد.

سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر یادآور شد: در شرایط کنونی این دانشگاه به همت اساتید منشا کار‌های بزرگی در کشور است به طوریکه در هفته جاری میزبان معاونت علمی بودیم موافقت نامه تحقیقاتی بزرگی امضا شد که امیدواریم برای دانشگاه منشا اثر باشد.

رهایی تاکید کرد: همچنین در هفته اخیر  موافقت نامه دیگری قطعی شد تا در حوزه دریا و مهندسی دریا پروژه‌هایی را به دست بگیریم. تقریبا ما هر هفته درگیر چنین برنامه‌هایی هستیم که پیشرفت این برنامه‌ها نیازمند همکاری و تلاش اساتید هستند تا در کنار کارکنان و اساتید بتوانند این طرح‌ها را به نتیجه برسانند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انعقاد دو موافقت‌نامه بزرگ تحقیقاتی در یک هفته
  • جشنواره اتاق نمونه دانشجویی دانشگاه علامه‌طباطبایی برگزار می‌شود
  • انعقاد 2 موافقت‌نامه تحقیقاتی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • ۶۵ استاد نمونه کشوری تجلیل شدند
  • دومین اجتماع بزرگ مردمی منطقه ۲۲ برگزار می‌شود
  • تجلیل از ۶۵ عضو هیئت علمی برگزیده/ جوان‌ترین استاد ۴۵ساله و تقدیر از ۶ استاد زن
  • حرکت کاروان عزاداری شهادت امام صادق (ع) از میدان المپیک تا دانشگاه علامه طباطبایی 
  • اعلام اسامی اساتید نمونه کشوری/ چهار معاون وزیر علوم در بین برگزیدگان
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • ۶۵ عضو هیئت علمی نمونه کشوری معرفی شدند/ حضور پررنگ معاونان وزیر علوم در بین استادان برتر!