Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش  سرویس خبری بسیج علمی  از همدان - بر اساس آخرین رده بندی نظام رتبه بندی سایمگو در سال 2017، جمهوری اسلامی ایران بر اساس تولید و تعداد مقالات علمی در رشته مهندسی برق و الکترونیک موفق به کسب رتبه نخست در سطح کشورهای آسیای غربی و رتبه دوازدهم در سطح جهان شده است.

صدر نشینی مقتدرانه ایران در غرب آسیا

بر اساس نتیجه این رده بندی که در مجله «SCImago Journal & Country Rank» منتشر شده است محققین کشور مان با انتشار 4 هزار و شش صد و نود و هشت  مقاله در زمینه مهندسی برق و الکترونیک در رتبه نخست این رتبه بندی در منطقه غرب آسیا قرار گرفته اند و پس از کشورمان، ترکیه با اختلاف قابل توجه و با 2 هزار صد و نود و یک مقاله در جایگاه دوم این لیست قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشورهای ترکیه ، عربستان سعودی ، مصر ، رژیم  صهیونیستی ، کشورهای امارات متحده عربی ، قطر ، عراق ، اردن ، لبنان ، عمان، کویت ، سرزمین‌ های اشغالی ، یمن و سوریه و بحرین به ترتیب در رتبه‌ های بعدی ایران قرار گرفته ‌اند .

نکته قابل توجه این رتبه بندی صدر نشینی مقتدارنه جمهموری اسلامی ایران در تعداد مقالات قابل استناد نظام سایمگو در رشته برق و الکترونیک می باشد چرا که تعداد مقالت قابل استناد مهندسین کشورمان 4 هزار و 602 می باشد این در حالی است ‌که ترکیه و عربستان به عنوان کشورهای حائز مقام دوم و سوم هر کدام به ترتیب 2 هزار 191 و یک هزار و 667 مقاله تولید کرده‌ اند که تنها 2 هزار و 143 و یک هزار و 621 مقاله قابل استناد دارند. در این بین کشور بحرین تنها با 19 مقاله در جایگاه آخر این رتبه بندی در سال 2017 قرار دارد.

در این رابطه بیشتر بخوانید:

کسب رتبه نخست مهندسی انرژی در منطقه و هفتم جهان توسط محققان ایرانی + جدول

تحقیر تحریم های آمریکا توسط محققین ایرانی/ جایگاه نخست در تولید علم در خاورمیانه به ایران رسید+فیلم و جدول

جایگاه دوازدهم ایران در بین 155 کشور جهان

بر اساس رتبه بندی سایمگو در رده بندی جهانی و از بین 155 کشور، طبق معمول کشور چین با 55 هزار و 755 مقاله در زمینه مهندسی برق و الکترونیک صدرنشین می باشد که از این تعداد 54 هزار و 932 مورد این مقالات قابل استناد بوده است. ایران نیز بعد از کشورهای آمریکا ، هند ، ژاپن ، آلمان ، کره جنوبی ، انگلیس ، فرانسه ، ایتالیا ، کانادا و روسیه در رتبه دوازدهم جهان قرار گرفته است.

نظام رتبه‌بندی Scimago  توسط یک گروه پژوهشی به همین نام در دانشگاه گرانادا در اسپانیا تشکیل شده است که وظیفه این نهاد رتبه بندی و ارزیابی علمی کشورها بر اساس تعداد مقالات علمی موسسات آموزش عالی کشورهای مختلف موجود در بانک اطلاعاتی اسکوپوس می باشد.

این ارزیابی و رتبه ‌بندی یکی از جامع‌ ترین وجدید ترین نظام ‌های رتبه‌ بندی پژوهشی دانشگاه‌ ها و موسسات پژوهش‌ محور در دنیا می باشد. به تازگی Scimago  دو شاخص جدید عملکردی ( نمایه تخصصی و میزان تعالی ) را به چهار شاخص قبلی برای ارزیابی و رتبه بندی دستاوردهای پژوهشی مراکز علمی و دانشگاه‌ ها جهان افزوده است .

رتبه‌بندی مجلات سایمگو شاخص اندازه‌گیری نفوذ علمی از مجلات علمی است که تعداد استنادهای دریافت شده توسط یک مجله و اهمیت یا اعتبار از مجلات که چنین استنادهایی از آن آمده ‌است را بررسی می‌کند. شاخص  SJR از توسعه الگوریتم رتبه الهام تشکیل شده است  تا در شبکه ‌های بسیار بزرگ و ناهمگن مجله‌ های قابل استناد مورد استفاده قرار بگیرد. این یک شاخص اندازه ‌گیری است و می‌تواند برای مقایسه مجله در فرآیندهای ارزیابی علم استفاده شود.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۱۰۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیست و هفتمین همایش ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی در ایستگاه آخر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما: بیست و هفتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری و اطلاعات مکانی پس از دو روز به کار خود پایان داد.
در ابتدای این مراسم علیرضا ظفردیزجی دبیر اجرایی همایش گزارشی از برگزاری همایش و نمایشگاه ارائه نمود. به گفته وی برای اولین بار در برگزاری همایش؛ جلسات ارائه سخنرانی‌ها، کارگاه‌های آموزشی، مراسم‌های افتتاحیه و اختتامیه همزمان به صورت حضوری و وبینار برگزار شد و مورد استقبال چشمگیری قرار گرفت.
دکتر جاویدانه ضمن ابراز خرسندی از برگزاری موفقیت آمیز همایش و نمایشگاه ژئوماتیک ۱۴۰۲ نیز از تمامی دست اندرکاران و شرکت‌کنندگان تقدیر و تشکر نمود.
این همایش که از ۱۱ اردیبهشت ماه آغاز شد با برگزاری ۸ کارگاه آموزشی، دو میزگرد تخصصی، ۳۵ مقاله بعنوان سخنرانی و ۳۵ مقاله به صورت پوستری در ۶ محور تخصصی با موضوعات روز حوزه نقشه‌برداری کشور ارائه شد.
از این بین ۶ مقاله بعنوان مقاله برتر انتخاب و از آنها با اهدای لوح و تندیس همایش تقدیر بعمل آمد.
همچنین در بخش دیگر این مراسم از مهندس علی اکبر امیری از مدیران و نقشه برداران اسبق سازمان نقشه برداری کشور نیز تجلیل بعمل آمد.
مقالات برتر اعلام شده از سوی دبیرخانه علمی همایش پس از بررسی و داوری اعضای کمیته علمی به این شرح است:) ارزیابی میزان موفقیت پیاده‌سازی زیرساخت داده‌های مکانی استانی (PSDI) با رویکرد ترکیبی دیمتل و فرآیند تحلیل شبکه‌ای (DANP) (مطالعه موردی: استان ایلام)
پرویز بهرامی، احمد مرادبیگی و زهره‌السادات حائری
۲) پایش تغییرات مناطق شهری بر اساس پالایش نمونه‌های آموزشی خودکار حاصل از تصاویر نور شب
فاطمه احمدی، عباس کیانی و یاسر ابراهیمیان قاجاری
۳) ادغام سری زمانی تصاویر سنتینل-۱ و لندست-۸ با استفاده از شبکه خودرمزنگار برای طبقه‌بندی محصولات کشاورزی
مهدیه فتحی، رضا شاه‌حسینی و آرمین مقیمی
۴) بحران کاهش تراز دریای خزر (کاسپین) در گذر از کمینه قرن اخیر
علی سلطانپور، رهی فروغی آل داوود و ابوذر نعمتی
۵) مدل‌سازی گسله مسبب زمین لرزه ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ بندر گناوه با بزرگای ۸/۵ با استفاده از مشاهدات اینسار
مهین جعفری، زهرا موسوی، مهتاب افلاکی، خلیل متقی و آندرا والپرزدورف
۶) مدلسازی شدت زوال درختان بلوط ناحیه رویشی زاگرس به کمک فتوگرامتری پهپاد
مرضیه قاسمی مبارکی و هومن لطیفی
همچنین از بین ۲۷ غرفه شرکت کننده در نمایشگاه غرفه شرکت تجهیزات نقشه برداری "مایاصنعت آریا" بعنوان غرفه برتر معرفی و با اهدای لوح تقدیر و تندیس تقدیر شد.
گفتنی است نمایشگاه ژئوماتیک تا ۱۴ اردیبهشت همچنان میزبان علاقمندان است 

دیگر خبرها

  • رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول های بنیادی»
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول‌های بنیادی خونساز»
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • حضور ۷۵ دانشگاه ایرانی در میان برترین های آسیا در رتبه‌بندی تایمز
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی دانشگاه بیرجند
  • عضو هیأت علمی دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • بیست و هفتمین همایش ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی در ایستگاه آخر
  • درخشش دانشگاه بیرجند در نظام رتبه بندی جهانی اشپرینگر نیچر