Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو انجمن علمی رشته برق دانشگاه بجنورد با بیان اینکه سطح علمی برخی اساتید دانشگاه ضعیف است، گفت: دانشگاه بجنورد با کمبود آزمایشگاه در رشته‌‌های فنی و مهندسی مواجه است.

محمد فردین، عضو انجمن علمی رشته مهندسی برق دانشگاه بجنورد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، گفت: درخصوص وضعیت کلی دانشگاه در بخش علمی، به نظر بنده در مجموع سطح علمی پایینی را در اکثر رشته‌ها مشاهده می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
اکثر دانشجویان به علت تنبلی و یا مسائل دیگر حس و حال بالابردن سطح علمی خودشان را ندارند و فقط و فقط دنبال گرفتن نمره قبولی از درسهایشان هستند. اکثر اوقات هم همان نمره قبولی را نیز دریافت نمی‌کنند؛ البته باید گفت شیوه تدریس بعضی اساتید نیز در این موضوع تاثیر زیادی دارد.

فردین خاطرنشان کرد: در رشته‌های فنی و مهندسی، دانشجویان باید در کنار مسائل تئوری به مسائل عملی و آزمایشگاهی توجه ویژه ای داشته باشند و تا حد امکان مهارت کسب کنند، ولی اکثر دانشجویان اهمیتی به این موضوع نمیدهند. البته زمانی که بنده در رشته ی برق مشغول به تحصیل بودم، این موضوع بهتر از حد انتظار بود.

عضو انجمن علمی برق دانشگاه بجنورد ادامه داد: در بعضی رشته‌ها امکانات آزمایشگاهی در حد کارشناسی و کارشناسی ارشد کاملا عالی و خیال ما از این بابت راحت است. آزمایشگاه برق و کامپیوتر که خودم داخلشان فعالیت علمی داشته ام، از همه لحاظ مجهز بود؛اما با کسری آزمایشگاه ها در بعضی رشته های مهندسی مواجه هستیم تا این حد که مشاهده می کنیم گاهی دانشجو برای یک کلاس کارآگاهی مجبور است از دانشگاه خارج شود و به کلاس های داخل شهر که از طرف دانشگاه برقرار شده رجوع کند.

وی افزود: درخصوص اساتید باید گفت انواع اساتید در دانشگاه بجنورد مشاهده میشود. هم استاد خیلی خوب داشته ایم که واقعا سطح بسیار بالایی داشته اند؛ که هم از لحاظ علم و نیز از لحاظ اخلاق و رفتار یک استاد به معنای واقعیی تمام بودند. هم استاد متوسط داشته‌ایم که متعادل بودند و برای رفع نیاز علمی ما در مقطع کارشناسی کافی به نظر می‌رسیدند.همچنین اساتید خیلی ضعیف که  میشود گفت هیچ علمی از آنها یاد نگرفتم و هر لحظه گذراندن وقت در حضور این به اصطلاح استاد ها وقت تلف کردن به معنای واقعی بود و به جای پیشرفت علمی، پسرفت علمی هم تجربه می‌کردیم.

فردین در پایان گفت: در بعضی از گرایش ها نبود اعضای هیئت علمی از آن رشته کاملا محسوس است و نیاز به هیئت علمی بیشتری وجود دارد.    

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه بجنورد کمبود هیئت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۱۹۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آئین بزرگداشت روز روانشناسی در بوشهر برگزار شد

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس سازمان نظام روانشناسی استان بوشهر سه شنبه شب در این آئین با تبریک روز روانشناسی اظهار داشت: سلامت جسمی، سلامت روانشناختی و سلامت اجتماعی یک بعد اجتناب ناپذیر دیگری به نام سلامت معنوی دارد.

محمدرضا بحرانی گفت: معنویت از سال ۲۰۰۰ براساس اعلام دبیرکل سازمان جهانی بهداشت به عنوان یک بعد اساسی وجود انسان تعریف و تبیین شد و به تبع آن سلامت معنوی به عنوان یکی از ابعاد اساسی سلامت مطرح شد.

عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور بوشهر بیان داشت: با توجه به تعریف سلامت و سلامت روانشناختی قابل انتظار بود که این اتفاق رخ دهد؛ چرا که این خلا کاملاً محسوس و ملموس در ابعاد مختلف سلامت بود.

بحرانی تصریح کرد: از زمانی که این بعد سلامت در ذیل ابعاد مختلف سلامت قرار گرفت، رویکردهای قدیمی نسبت به درمان و روانشناسی هم خودشان را به روز کردند.

رئیس سازمان نظام روانشناسی استان بوشهر گفت: نگاه یا مکتب سلامت معنوی اولین و مهمترین دغدغه اش معنای زندگی است.

رئیس دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر نیز در این نشست ضمن تبریک روز روانشناسی و تقدیر از برگزارکنندگان این بزرگداشت و نشست تخصصی آن اظهار داشت: در کنار سلامت جسم، سلامت روح و روان بسیار مهم است.

رضا درویشی گفت: شاهد آن هستیم که اساتید ما در این رشته کاربردی در سطح دانشگاه چه در قالب استاد و چه در قالب مشاور علاوه بر ارتقاء دانش افزایی دانشجویان در تلاشند مشاوران خوبی نیز برای آن در مسیر معلمی و زندگی باشند.

درویشی بیان داشت: در دنیای امروز ما تخصص روانشناسی یک تخصص بسیار لازم، کاربردی و ضروری است و دانشجومعلمان رشته های مختلف علوم تربیتی، مشاوره و امور تربیتی ما که در آینده دانش آموزان این مرز و بوم را تعلیم خواهند داد، رسالت بزرگی در فراگیری علوم مختلف این تخصص دارند.

وی خاطرنشان ساخت: دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر در حوزه روانشناسی اساتید مجرب و خوبی دارد که نتیجه تلاش آنها فعال سازی انجمن علمی مشاوره با اجرای برنامه های کیفی است.

در ادامه این آئین بزرگداشت نیروزاده، محمدی باغملایی و درخشان اساتید هیات علمی رشته روانشناسی دانشگاه و رستمی مشاور پردیس علامه طباطبایی و از اساتید با سابقه دانشگاه در کارگاه تخصصی حال خوب یعنی رابطه خوب به بیان مطالب خود پرداختند.

این کارگاه به همت گروه آموزشی روانشناسی و مشاوره، انجمن علمی مشاوره و روانشناسی و واحد مشاوره پردیس های دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر برگزار شد.

کد خبر 6093615

دیگر خبرها

  • دولت مسائل کشور را با کمک و حمایت از دانشگاهیان حل می‌کند
  • نحوه استفاده از جایزه شیخ مفید برای استادان شاگردپرور
  • یک هرمزگانی استاد نمونه کشوری شد
  • عضو هیأت علمی دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • دستاوردهای علمی مرهون تلاش معلمان و اساتید دانشگاه است
  • دانشمندان جوان این مرز و بوم زمینه ساز پیشرفت های علمی شده اند
  • همایش روانشناسی در دانشگاه آزاد قم برگزار شد
  • لزوم تبیین گفتمان وعده صادق توسط اساتید دانشگاه 
  • آئین بزرگداشت روز روانشناسی در بوشهر برگزار شد
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان